Sabtu, 27 Mac 2010

kenangan lama megibas kmbali

urmm ntah napa ak brani g amik no dia kat adek dia,sbnarnyew ak xnk amik tpi memikirkan dia mmber ak dah lama plak xhellow2 ngn dia,amik gak pastu msg2 dia skejup,walaupown hati ak kuat mngatakkn sejarah akn berulang ak ttp nk taw cter dia,dia bnyak mninggl kan knagan pahid dalm hidup ak waktu ak ngh sibuk mnyibukkn diri ak ngn SPM2008,krana dia ak tkot nk knal ngn laki laen,suma nyew krana dia,telalu parah luka y dia tngglkan utuk ak,tpi nk kata apa life is must go on!!i2 yang ak amik sbg pendorong hidup ak wktu tuh,ak msg dia pown sbb b akn nie sbok date ngn futsal dia,ak kadang tencion gak,hai ak nie jhat spatut nyew kna pham ngn minat dia,dah dia suka ak kna sokong dia dari blakang=))i2 adalah ciri2 Gf y baek,ahaha pndai2 jerk ak nie,lantak r,jjnji dia xwat hal blakng ak,dah ckup bek dah dia sudi berada dcc ak,bnyak plak komplen cik bella nie,sowy b trmgumpat b kat sini,ahaha



nabella azman


bwu potong rmbut,new hair=))

Khamis, 18 Mac 2010

what can i say??

hush semalm masok 3 kali ak date ngn my Bf,owh hoi dan kali ke2 ak kuar pkai bju kurung,lantak r apa org nk cakp bila napk ak kuar ngn myBf pkai bju kurung,ahaz nk cam pelek jerk kan bila bpkai bju kurung kuar ngn bF,tapi i2 r knyataan nyew,pnat gak seharian abeskn masa kuar ngn dia,almklum r kteorg nie pyah sikit nk kuar
urmmm,sedeh gak bila pkir2 blek kn yew r bkn senang nk carik Bf y paham keadaan ak dah r xble kuar selalu,jumpa pown jarang,hush cuma msg jerk r pengubat rindu,wah sungguh ironi kata2 ituh,hakhak tpi ak,nasib baek dia pham ngn keadaan ak,klu dia xpaham mati gak ak,tpi mula2 sblom couple ngn ak dah siap bgtaw tpi dia nk gak,xperk r dia ckp dia ble,ak cuba r try,alhamdulillah relationship kteorg xderk problem,urmm ak harap sampai bila2 r amin=)) wah3 ahahah ala doakn jerk xsalhkan??hahaha urmm tapi ak mmng selesa ngn dia tpi time loyar bruk dia sampai mmng ak r plig malang sbb ak nya kna,haha

mlm tadi dia ty ak bpa bnyak sayang ak pda dia,jawapn y selalu ak bg rahsia hati mne leh bgtaw,tpi semalm dia maen tipu ngn ak nk xtnak ak bgtaw r dia rahsia hati ak tuh
i syg kat u,sayang sangt2,i dikira TERUK r klu xsayang u,sbb dalm dumia nie bkn senang nk carik laki yang pham ngn keadaan i,u taw apa i dikira bruntung taw dapt bersama ngn org yang paham ngn keadaan i,so jwapn nya i mmng sayng kan u,sayang sangat2,i luv u b,hope 4 aver=p cam tuh r ak ckp ngn dia,urmmm tpi bkn suma ak bgtaw dia tuh cuma suku jerk ahaha yang laen tuh ak cuma simpan dalm hati jerk,mne leh bgtaw=pp

Jumaat, 12 Mac 2010

caller y stupid

wah ary nie ak rasa cam nk bom org jerk,ak dah r xckup tdo pagi tadi ntah kul bape r xsilap aku kul 1.55 kowt ak dapat phone call ak xset nama dia mknenyew ak xknal r r sapa pmanggil tuh,ak ngn mamai2 tuh bgun sbb ak terkejut dgr lagu L.O.V.E pagi2 buta tuh terus ckap hello,and than ntah sapa mkok ayun tuh ak pown xtaw sapa nama dia yew r dalm mamai2 tuh mne r ak nk ingat apa yang ak cakap tuh ak juz ty sapa dia dan dia ckap nama dia y ak ingat mirul ntah sapa2 r ak pown xknal,disbbkn mngantok punya pasal ak ckap ngn dia "urmm ook r,g r wat solat tahjud dari kacau org tdo,ook tme kaseh"ak trus tkan off ak ltak blik fon ak ak kat tempat asal dia,pas tuh ak terdengar vibrate ak ggah kan mata ak nie g amik fon tuh rupanya msg si mkok ayun tuh
dia leh sound nyew ak wah dia ckap kat ak dia cuma nk borak2 ngn ak,pasty dia ckap tgok r diri tuh cam baek jer,jgn nk blagak r,budi bhasa xderk kew??amboi sedap mulut mak tiri jiran seblah nenek sedara dia jerk ckap cam tuh kat ak,ook ak sabarkn diri ak sbb ak nya mta nie dah ngantok sangat nie ak pikir esk r ak bca blek kan,xsampai bberapa minit tuh dia send lg msg dia ckap klu nk tdo ckp r nk tdo dia paham,lpas nie xkacau dah ook..perh dalm aty ak,you hemoglobin,stupid,boldy hell,idiot dah r call ak pagi2 buta,pastu xderk sbb utama ble plak nk nk ckp cam tuh kat ak,nsib baek r ak nie baek xderk nk rply msg dia dah r pakai celcom mhal palk tuh klu ak msg ngn my sayang ak pown ada baeknya,dripada rply msg dia,ak dapt call dia ary nie tgok r maty dia haiya dush2,hahaha

Khamis, 11 Mac 2010

selesai sudah

urmmm mula nya ak was2 nk sayangkan dia,esh dasyat btol ak nie kan,hahaha mne xnya tuh r g couple ngn exbf member sendiri nie r padahnya,mulanya ak xtaw bdak yg ak knal nie ex kawan ak sendiri,ak xjangka pown ak pown xmintak yang dia knal ngn ak,ak dapat taw pown sbb ak bkak ms kwn ak tuh npak plk kat topfrnd dia,ingat bdk tuh spupu mmber ak tuh,aleh2 jawapn dia exbf dia,mau ak xterkejut,tpi hubungan ak ngn bf ak nie ook jerk,tpi biasa r ada gak was2 tuh hee,sehingga r smalam ak try ty mmber ak nie dia apa dia rasa lpas ak couple ngn exbf dia,jawapan dia mmng wat ak tersenyum alhamdulillah bnyak sangat ak buruk sangka ngn dia,wah jahat plak ak nie,hahaha

Rabu, 10 Mac 2010

"lalalala" kata ku didasar lubuk hati

Ak taw mmng semua benda dalam dunia nie xboleh dibeli dengan duit..dah bnyak ak tgok cerita melayu yg mulanya diew mata duitan..dan akhirnya dia sedar duit bkan segala2 nya..ak itu semua..yang nk tegaskan disini adalah memang bkan semua benda boleh kita beli ngan duit,contohnya maruah diri,maruah keluaga,cinta,kasih sayang y kita boleh dapat dari ahli keluaga kita sendiri dan persahabatan yang jujur..yeah selama nie ak xcuma nampak sahabat yang senang dicari ketika kita suka..dimana pula sahabat yang ketika kita duka???kkita xakan jumpa sahabat tuh..tpi klu jumpa r dia memang sahabat yang sejati..ak????ak dah alami semua tuh..ak taw bertapa perit nyew perasaan nie bila sahabat yang kita agung2kan tuh hilang seperti xdapat dikesan bila kita hadapi kesusahan..duit senang cter "rM" ak bukan dibesarkan di dalam keluaga y ssah dan senang ble dkategorikan ak didalm kategori sederhana..ak bukan jenis y bermata duitan..ak nyew fasalfah senang jerk klu xderk duit cam ner nk idop?bkn ak ckap semua nyew duit..arh biar r wat apew ak susah nk pikir apa y diaorang nk cakap ak nie apa..poyo kew apew kew..itu hak diorang ak xble nk control..ak sendiri taw apew diri ak nk dan apew diri ak xnak..peace

Now telling you bout my problem.

huish ak xtaw r knapa ak xsuka ngn diaorg,belagak perh klu mka cantek xperk gak nie suma cam batang pnyapu,tergedik2 ingat lawa r tuh nie r msalah bila keluaga besar berkumpul perangai yang menjenkelkan suma kluar actually my cousin sbnarnye mnyakitkan biji mata aku jerk,nasib baek r ak nie jnis yang agak senyap bila ak blek hometown side my dad,bnyak yang plastik dari yang real..ARH bnci nyew tambah waktu knduri ary tuh,ak rasa cam ak nk blek jerk KL,pikir sbb my cousin wedding why not berkeja sama kan,laen yang ak harapkan laen plak yang jadi,org laen punya knduri org laen yang bz mngalahkan ank diaorg y kawen,adek beradik pngantin dok atas "pasang badan" ayat tuh yg my dad bg kat diorng yang perasan cun,huhahaha cm nk ketawa jerk,lpas knduri tuh selesai bkn prkataan tme kaseh yang keluar dari mulut diaorg tpi arh malas ak nk bgtaw wat sakit aty ak jerk,ble plk salahkan ak sbb xabeskan cnderhati yang diorng pek kan utuk org kg,actually my adek yang kne,tapi ak yang over hah ak pown terlibat dalm sesi bg cenderhati kat org kg tuh sbb tuh ak bnggng,dia yang suka sorok nk salah kan org,ak xharap perkataan "TERIMA KASIH"tuh tpi cuma terkilan jerk r,lpas nie ada wedding y ada kaitan ngn diaorg ak juz jadi guest sahaja,lpas mkn bla blek uma..

lagi 1 xyah r bngga ngn gelaran y ditokok tambah tuh,ak yang sepatut nyew ada gelaran kat depan tuh pown xkcoh2 pown,wat jerk prangai korang yg cam org biasa tuh,org pandang xsemestinya org suka tgok kelakuan ktew..