Jumaat, 25 Jun 2010



Sekarang nie ak ngah layan novel online nie,dari ak y malas nk bukak blogger nie hari,sekarang rajin jerk nk bkak hahaha badi budak2 SHAHIR+ADIRA=SHAHIRA(juz for SHAHIRATICS) dah melekat kat ak,1st2 ak join kelab nie juz nk suka2 kan tpi bila dah masok pastu baca2 post wall budak2 kat page sana rasa macam nk ketawa sorang2 elok2 orang y xderk mood bila ada mood ngn tiba2 disbbkan geli aty baca post2 tuh kadang2 ak join sekali sekali meroyan lah ak ngn budak2 kat sana,seronok jerk layan sana semua ayat2 y pelik2 penah kuar dari mulut shahir atau adira semua diguna pakai kat page tuh kah3 sekali sekala dapat gak info tentang novel online nie semua di muat turun kat blog,ak y rajin singgah lah blog nie yew lah boring2 terus tekan bab 7 xsilap ak,ak baca2 ingat kan cerpen biasa tpi ada sambungan lak 2 ary kemudian last2 ak baca lah dari bab 1 sampai lah bab 7 skunk setia menunggu bab 14 sampai bab berapa ending dia ak sendiri pown xtaw layan jerk lah selagi mampu hahaha seronok layan sambil2 berangan jadi watak FARINA kekeke,watak utama pown ak suka gak tpi ntah kenapa ak tetarik nk jadi watak farina tuh mgkin pengorbanan dia membiarkan tunang dia (sbnarnye bakal tunang) lari bersama adik tiri ditengah2 kemuncak2 majlis pertunangan adik tiri y sedang berlangsung,geler x geler tuh haha=))

Isnin, 21 Jun 2010

flu adoiyai

ermmmm skunk nie ak dijangkiti flu merah gak idung ak dikerjakan flu nie,hai cepat lah sebuh.. ermm ary nie gak mood ak mcm mendung jerk entah lah mngkin sebb gosip y melanda my ikon perak SHAHIR ZAWAWI sedeh gak lah bila kuar cter2 cam tuh kat MURAI.COM.MY tbe2 rasa cam ak nk g jerk semelih2 murai tuh keke wat sup huish pas tuh bagi ikan pirana mkn,wah marah geler nie cam bakal suami ak jerk ngh dilanda gossip2 liar nie hahaha ala ak cuma leh kata di alam fantasi jerk bakal suami,alam realiti mak ai jauh bak kata mama "BERHENTI BERMIMPI NABELLA" i2 lah y selalu keluar kat mulut mama bila ak terlampau over dos berangan pasal che amad sorang nie,apew2 pown "che amad hoi,hoi,hoi always be my baby"cewah ahkz=D

Jumaat, 11 Jun 2010

tak mungkin berpaling

ya mmng sesuai ngn ak skunk nie mean keadaan ak wook!!kekeke haha suka lagu nie mula xlayan sbb mawi nyanyi ceh3 sekali shahir nyanyi kat konsert ke9 before final terus terminat haha geler xminat,to EkAuUu!!!lagu nie mmng sesuai untuk ko ak xmungkin berpaling untuk ko dah!!peace no wod,xsuka ak??ko ble blah dari idup ak,but seblom bla tuh jgn wat harta yew brang ak,PULANGKAN BARANG AK BALIK SEBELUM BERAMBUS YEW!!haha ganas lak rasanya ayt ak nie!!bio lah ak nyew perasaan xderk lak dipikir sblom wat hal y bodo tuh!!lalala~~

Sabtu, 5 Jun 2010

cyberline web cam





cam nie lah gaya nyew klu kteorg dalam bilik dan laptop disamping kak ngah,mcm2 muka y kuar klu bkak web cam,tambah si natrah suka wat muka shengal,hahaha

Khamis, 3 Jun 2010

lagenda budak setan

komen ak ceter nie:jalan cter menarik,klakar,sedeh mpai wat ak tersedu sedan huhu xderk lah sampai nages tergolek2,adoi 1st time ak tgok cter melayu sedu sedan,pecah tembok antarabngsa tol,hakhak



haha bila ak ingat balik camner lah ak ble lepas mid g ngn adek ak y xthu jaln tuh,kelakar gak,haha yew lah ak ingat jalan g,masok,sampai GSC,beli tiket wayang,satu mid tuh ak dah hafal dah haha time nk masok wayang tuh y gabra tuh ak selama nie mmber ak y cari tempat duduk,tiba2 ary nie ak y kna carik,wakaka takut gak salah dok,yew lah kang free jerk kna sound "cik nie tempat saya" xkew kalut tpi alhamdulillah nasib baek btol tmpat dok tuh ak y pikir bkn2 hehe,ook last sekali blek nk g busstop nie y ak fail nie,hoho tpi ak ingat sikit2 dah dan selamat sampai rumah,so skunk nie klu g sorang2 pown ak dah ble dah,kekeke yeah lah skunk nie ak dah single xderk sapa dah teman ak dah,mmber2 esh mimpi disiang ary lah suma bz dah keja n study,ak jerk xjalan2 lgi nie dok uma jerk masih memegang title penganggur terhormat dirumah,tpi it's ok xmati pown ayah ak xgalakan ak keja pown,ak pown dah apply pown keja,klu dapat alhamdulillah xdapt bkn rezeki ak,ak leh cuba lgi,sekurang2 nyew ak xssh kan org laen,xmintak duit org..

keputusan yang betul

huh ak ingat ak wat kputsan salah,berhari2 pikir ha skunk bwu npak belang yeah ko mmng silikon,nsib baek ak xsebodoh y ak pikir,ehh kat dunia iT nie suma ble cheak r,ko pikir ko sorok2 dari ak,ingat ak xakn taw lah yeah,haha silap org lah,org laen ko leh tipu,ak?? jgn mimpi akn kuh cari sampai lubang cacaing pown ak akn korek,haha ternyata depan ak ko ckp laen,belakang ko tikam ak yew,sudah lah ak penat ngn sandiwara ko,ak dah taw,dalam diam2 ko maseh mnyanyangi ex ko,ehh dah lah xckp pown ak taw,hye!!u know what berhari2 ak pikir knapa buat mcm nie kat ak,apa salah ak??ntah lah ko ble msg dia,y ak nie tunggu ko,macm org ilang anak huh ble byang kan perasaan ak waktu tuh cam mana,arh!! ko mana pnah nk pikirkan prasaan ak,kok yew pown xpikir prasaan ak,cuba jaga aty ak,ak xmintak ko kasi duit bulan2,ak xmintak pown intan berlian,ak mintak cuma jaga aty ak,hormat ak!!i2 ajerk knapa ssh sangat kew permintaan ak nie y ko xble tunaikan??ak leh jaga prasaan ko,hormat ko,tpi cam nie ko wat kat ak,tq lah kerana hadir dalam idup ak selama nie,aty ak dah berkecai dah xlarat dah nk menagung suma nie..bia lah bnda nie lepas ak xnk ingat dah fullstop!!!!!!

Selasa, 1 Jun 2010

hospital

hari nie bwu blek dari hospital selayang,alahai mmng skit tulang temulang ak nie tpi demi mnjaga nani(special name for grandmom)haha seolah cucu mithali lak ak nie hee xderk hal lah,1st time tdo kat wad tuh ngn berbekalkan 2kerusi,bayangkan bertapa bengkok nyew bdan ak waktu nk tdo tuh,malam kedua ha ble tahan lah sebb ak dah rembat kerusi lipat kat stor wad tuh,hahaha jahat nye cik bella nie,sampai xsedar dah kul 7pg sedar2 jerk dah pagi,urmmm merangkap ari nie gak ak break ngn my bee wah bkn sebb apa2 pown cuma ak rasa ak perlukan masa untuk suma nie,yelah dah 2ary dok wad y ada 3org kritikal,tbe rasa cam nk bertaubat lak,ahakz aiyo btol lah senyum2 sekeh kang,alhahamdulillah dia ble terima ak nyew kputusan ak,xderk lah mndesak ak ty knapa,sbb apa,dan mcm2 lah soalan y ak ble nk kasi jawapan wat masa skunk..ak harap dia leh jumpa gulz y xakn kcewakan dia dan hati dia,ak kadang2 ak sedeh gak tpi bila ingat2 kan blek ak perlu wat sesuatu, yeah kptasan utuk break ngn dia adalah kptsan y bgus,masing2 ble munasabah diri kenang kesilapan y dulu dan toubat ayat ak kadang2 agak melampau gak ehh hahah lantak lah blog ak suka aty ak lah sapa y baca naseb nie luahan aty ak..hee =))