Sabtu, 31 Julai 2010

I do not like him as a lover, waaaaaaaaa!!

sad when I think of a good friend fall in love with me, I can not accept wahhhh! why he Loves me? I never considered him more of a friend, why him consider me more than a friend? I do not know how to tell him about all this? Should I accept? ohhhh no, I have Promised to myself that I will not be in love with one man, and I will not violate this promise because of man, O Lord Thy Servants thou bring this to the way that you Blessed aminn ..

Khamis, 29 Julai 2010

something bad happens in my heart

aku xtaw bila kejadian ini berlaku,haish!!ak xminat nk kenal ngn lelaki sebaya dengan usia ak,adakah ak pelik???waaaa entah lah ada kah ak tawar hati dengan semua kejadian yang penah belaku dalam hidup ak,ak dah berjanji dalam dengan diri ak yang ak xakan terima cinta,cinta????haish bebicara macam org tua lak ak nie,haha,ook kira ak simpulkan suma nie ak xakan terima orang laen dalam hidup ak dah,cukup lah sampai skunk ak rasa hukuman yang ayah kasi kat ak nie,dalam erti kata laen ak sedang menjalani hukuman tersebut lah hoho o_0"penat lah rasa dikhinati oleh bF kita,lebih perit lagi dikhinati dengan BFf kita sendiri ble byang kan x macm mana perasaan ak ketika i2 ble terima or x,bkan sekali ak kena taw masuk ngan exbf ak nie dah 3 waaa yang paling dashyat nauzubilah waktu ak f5 waktu ak nk amik SIJIL PELAJARAN MALAYSIA tuh,ermmm pokok pangkal nyew ak xnak tejebak dah dalam peristiwa nie hoho,tapi dalam masa yang sama ak dah beri harapan pada seseornag nie,aish ntah lah ak pown xtaw ak cuba nk terima dia tapi entah lah ak masih xdapat nk terima dia,ak blom kasi jawapan yang official lagi kat dia..tapii ak kasi hint kat dia y ak masih ragu2 lagi xtaw lah apa yang dia paham ermmmm o_0

Isnin, 26 Julai 2010

carrefour security officer annoying!!

menyampah ak bila aku ingat balik situasi tuh,sebenarnyew ak nie xberapa aarif sanagt lah nagn carrefour nie sbb selalu nyyew ak beli barang kat giant ngan tesco,disbb akn ada kedai yang ayah ak nk singgah kat subang jaya tuh g lah carrefour tuh seperti biasa ak nie klu g pasar raya besar ak akn g kat bhagian syampu dan seangakat nyew lah haha xkan lah ak nk tulis semua kowt kat sini haish!ak g kat bhagian syampu and ak amik lah syampu dan perapi dan ak terus g kat ke troly ak,and nk dijadikan cerita ak ditahan oleh security tuh ak rasa nepal kowt bkn cam org malaysia main sedap jerk ak berkata2 haha,dia cakap ak xboleh nk bawak syampu dan perapi nie keluar dari bahagian nie,so ak pown patah balik lah kan niat cuma nk carik mana lah kaunter pembayaran y security gurd tadi mksod kan,bila ak nampak and then ak letak lah balik barang2 ya ak amik tadi tuh sbb ak malas nk bayar guna duit ak kan,hehe ak nk mintak duit mama ak,ak berjalan seperti biasa lah keluar dari bhagian tuh ak npak security gurd tadi y tegur ak tuh dia wat muka yang ble dikatakan muka syak ak nk curik wahhhhhhhh,cm mana ak taw yew lah ak senyum dia boleh jeling ak wah,wah,wah ak rasa cam nk cocok jerk biji mata dia tuh ehhhh langsung ak xderk mood nk patah balik,shengal ubi keledek tul!!!