Ahad, 29 Ogos 2010

bersabarlah sayang

bila org ty aku kenapa ak break off ngn bf ak,aku cuma tersenyum dan mengelengkan kepala aku,org y ty ak terus senyap,mgin dia pikir aku nie mereng kowt,msty kata2 nie nie akan bermai dalam kepala diaorang "org ty bkn dia nk jawap senyum sambil geling kepala pulak" aku bkn xnk bgtaw cuma ak rasa bia lah y lepas bia lah lepas sbb ak rasa dia ble dapat y lebih baik dari ak,wat apa nk nages sbb lelaki wat tambah dosa aja,(mmng lah xnages ak y nk break off ngn dia)kadang aku rasa aku nie cepat btol boringnya aku dah tawar hati ngn suma lelaki,yeah napak jerk lembut ak nie(lembut kew??haha)aku mcam dah xboleh nk percaya pada diaorang,kawan tuh mmng leh kawan tapi nk anggp lebih dari kawan aku xboleh,ak rasa klu aku terima seseorang aku seolah2 menjadi seorang hipokrik dgn diri aku,kadang2 aku mnganggp lelaki yang datang kat aku cuma sekejap jerk aku suka,minat,amik taw pasal dia,dan y sewaktu dengannnya,macam nk beli novel,mula2 kita search kat google or yahoo nk tgok novel terbaru di pasaran,aku sure 100% lah bagai nk geler kita cari novel yang kita minat tuh,g lah mana2 kedai buku MPH kew tanjongemas ke,segala kedai buku y kita taw dan melintas kita akn singgah untuk ushar novel y kita minat tuh,bila kita dah dapat sure lah kita akn bawak mana2 kan even nk g toilet pown usung lah,org sentuh sikit kita akn cakap "jgn usik novel aku tue"kira sayang geler lah kat novel tue,klu boleh kita nk habeskan masa kita depan novel tue,lepas tiba di penghujung novel tuh kira dah taw lah ending novel tuh,kita akan simpan novel tersebut didalam almari,dan xakan usik2 lagi,seperti lah cinta yang hadir dalam hidup aku,mula mmng ak amik berat dengan dia,kira jadi seseorang y penyanyang lah kan wahh!!dan nk abiskan masa ak dengan dia setiap ary,bila tiba satu masa aku rasa cukup lah sampai sini,aku xtaw kenapa aku ada perasaaan nie,mmang agak kejam bg pkner aku,aku taw tuh mgkin aku belom sesuai nagn semua nie kowt masih terlalu muda utuk aku tempuhi alam y sebegini

Tiada ulasan: