Isnin, 2 Ogos 2010

ya finally thanks a lot=))




haha akhirnya dapat jugak novel ini huhu penat dah mengidam,memang xlengkap novel nie siri 1 twilight (senjakala)dah disiarkan di astro kat star movie channel banyak kali gak lah siar,siri 2 new moon (cinta baru) huhu aku dah dapat DVD tapi malangnya ermmm agak kecewa lah subtitle dia campur2 aish benci lah dah macam rojak dah=( baru2 nie keluar gak lah siri 3 eclipse (gerhana)movie dia dah keluar wayang,tpi xderk kesempatan plak nk g tgok movie tuh,,so aku beli lah novel dia hahah jenuh jugak lah nk mencari MPH kat giant tuh,akhirnya dapat gak hee=D thanks to ayah sebab sudi g giant tuh,sbb kitaorang xselalu g giant kat shah alam tuh agak tercengang2 jugak lah nk mencari nya haha

Tiada ulasan: