Isnin, 13 September 2010

11 setember 2010

1 remember the second adilfitri, the date of September 11 will not be forgotten, I think I will not see him, with the power of God I met him in the second Eid, my family was lucky not to go to my father's house in the stone elephant (Batu Gajah ), if not should I not had the opportunity to meet with him, tired also entertain the guests on that day, has not been met must be all sorts of stories to share with their relatives, nothing really excited to return to my mom the chubby ipoh (Tambun Ipoh)

Sabtu, 4 September 2010

to sapa2 y berkenaan

ermm first aku nk cakap ak xsuka ko lah..


kenapa???


sbb ko pintas line aku dulu waktu ak nk teckle mmat paling popular kat skolah dulu..


aku anggap ko kawan aku waktu tuh sampai hati ko wat ak mcm tuh kat aku,berbulan jugak lah aku cuba megelak daripada jumpa atau tersermpak mmat tuh kat sekolah,tapi aku tahu aku cuba macam mana pun ak tetap akn jumpa mmat tuh sbb dia punya kelas sebelah ngn kelas aku,so aku megelak mcm mana pown ak ttep jumpa dia


sedihnya aku waktu tuh xada sapa y taw..


aku cuba cara lain plak aku mula jauhkan diri aku dengan org y rapat ngn mamat tuh
kira mmber aku mmber mamat tuh gak lah


penat diaorang kejar aku,aku tetap dengan keras kepala aku,ak xnak rapat ngn sapa2 pown y ada kaitan ngn dia


penat aku pujuk hati ini ko taw


dah lah tahun tuh tahun y paling peting dalam hidup aku ko wat mcm nie kat aku


aku xtaw lah apa salah aku kat ko,bertegur sapa ngn ko pown ak xpenah wat,tbe2 ko masuk dalam hidup aku,disbbkan mmat tuh ex Bf ko,ko dngn secara automatik menjadi pautan dalam hidup aku


ko taw aku suka dia,ko ble terima couple ngn dia blik,seyes ko mmng dah lukakan hati aku waktu tuh,ko tikam aku dari belakang


sampai bila2 aku akn inagt apa y ko wat kat aku,dan aku xakan sesekali lupa..


kawan aku cakap aku ni bodoh sbb percayakan ko


YEW ak mengaku klu aku taw ko wat mcm nie kat aku ak xakan percayakan ko


kesannya sampai sekarang ko taw aku xpercaya pada sesiapa pown dalam hidup aku ini kecuali family aku




~NOW~



ko datang kat aku merayu pada aku suruh aku jadi bFF ko


apa lagi muslihat ko ha??


aku xakan percaya


ya mmng mulut ak cakap boleh apa salah nya,hati aku berkata NEVER AND NEVER


jangan sesekali ko pikir aku nie nabella y dahulu ko kenal,kalau ko ingat ko boleh bodohkan aku seperti mana ko bodohkan aku dulu untuk dapatkan mmat tuh ko SILAP BESAR

Khamis, 2 September 2010

Darjat



aish ini lagu teringat zaman kechik2 dulu waktu umur aku 6tahun xsilap aku,aku ikot ah chu aku g pekan pergi cari kaset,wah kaset tuh dulu popular kaset haha,skunk ak serach kat yahoo keluar lah segala macam mklumat y aku nk taw terutama lagu nie,
waktu 6tahun xtaw apa erti cinta or DARJAT tergeler2 kan lagu nie haha xleh bla
enjoy ^_^


Lyrics:
Beza antara kita
Rupa darjat dan harta
Sudikah terima


Bukan niat di hati
Betapa untuk menghancuri
Hati dan naluri


Seharusnya kau tahu
Betapa kemerinduimu
Kekasihku...


Punah hasrat di minda
Untuk hidup bersama
Pabila kau tiada...


Masa berlalu jua
Aku tiada terdaya
Biarlah kurasa...


Seharusnya kau tahu
Betapa kemerinduimu
Kekasihku...


Maafkan diriku ini
Tiada rela jua jadi begini
Tika cinta kian bersemi
Oh relakanlah kupergi..