Sabtu, 4 September 2010

to sapa2 y berkenaan

ermm first aku nk cakap ak xsuka ko lah..


kenapa???


sbb ko pintas line aku dulu waktu ak nk teckle mmat paling popular kat skolah dulu..


aku anggap ko kawan aku waktu tuh sampai hati ko wat ak mcm tuh kat aku,berbulan jugak lah aku cuba megelak daripada jumpa atau tersermpak mmat tuh kat sekolah,tapi aku tahu aku cuba macam mana pun ak tetap akn jumpa mmat tuh sbb dia punya kelas sebelah ngn kelas aku,so aku megelak mcm mana pown ak ttep jumpa dia


sedihnya aku waktu tuh xada sapa y taw..


aku cuba cara lain plak aku mula jauhkan diri aku dengan org y rapat ngn mamat tuh
kira mmber aku mmber mamat tuh gak lah


penat diaorang kejar aku,aku tetap dengan keras kepala aku,ak xnak rapat ngn sapa2 pown y ada kaitan ngn dia


penat aku pujuk hati ini ko taw


dah lah tahun tuh tahun y paling peting dalam hidup aku ko wat mcm nie kat aku


aku xtaw lah apa salah aku kat ko,bertegur sapa ngn ko pown ak xpenah wat,tbe2 ko masuk dalam hidup aku,disbbkan mmat tuh ex Bf ko,ko dngn secara automatik menjadi pautan dalam hidup aku


ko taw aku suka dia,ko ble terima couple ngn dia blik,seyes ko mmng dah lukakan hati aku waktu tuh,ko tikam aku dari belakang


sampai bila2 aku akn inagt apa y ko wat kat aku,dan aku xakan sesekali lupa..


kawan aku cakap aku ni bodoh sbb percayakan ko


YEW ak mengaku klu aku taw ko wat mcm nie kat aku ak xakan percayakan ko


kesannya sampai sekarang ko taw aku xpercaya pada sesiapa pown dalam hidup aku ini kecuali family aku




~NOW~



ko datang kat aku merayu pada aku suruh aku jadi bFF ko


apa lagi muslihat ko ha??


aku xakan percaya


ya mmng mulut ak cakap boleh apa salah nya,hati aku berkata NEVER AND NEVER


jangan sesekali ko pikir aku nie nabella y dahulu ko kenal,kalau ko ingat ko boleh bodohkan aku seperti mana ko bodohkan aku dulu untuk dapatkan mmat tuh ko SILAP BESAR

Tiada ulasan: