Isnin, 13 Disember 2010

Korang bukan org penting aku pown

kenapa perlu ada rasa iri hati dalam diri masing2??kenapa perlu rasa dengki ngn seseorng itu y xpenah nk sakitkan hati korang??aku pelik lah korang ingt korang sempurna sangat kew??kew ak y salah pilih kawan??tepuk dada ty hati nabel=)ya jauh disudut hati aku,ak ngku mmng ak salah pilih kawan pun,ada kawan ssah senang kita hadapi,nie bila ssh korang tinggalkan ak cam tuh jerk,dulu klu korang ssh ak gak korang carik,adoi sudah ttup ceter pasal kawan tidak kenang budi,dia cakap ak xkenang budi wahh sesedap rasa lidah jerk bercakap,aku ada kawan dia suka amik kesempatan atas aku,kenapa ak cakap cam tuh??ye sbb ak penah alaminya,bkn suka2 jerk ak cakap dia suka amik kesempatan atas aku,xperlu bercerita pasal dia sbb aku taw silence reader kat sini,kang ckap aku suka tulis kat mana2 ak suka klu aku xsuka,what the hell !!blog aku,aku punya suka lah,mama pernah cakap ngn aku KENANG KEBAIKAN ORG,JGN KENANG KEBAIKAN DIRI SENDIRI,KENANG KEBURUKAN SENDIRI,JGN KENANG KEBURUKAN ORG,so aku malas nk ceter lebih2,aku ada mmber urmm kenal cam tuh cam tuh jerk lah kan,rapat sbb satu bumbung arhhh tenttt,ermm nie kawan sepatut nyew aku jauhkan diri xpayah dekat pown bagus,hampir wat aku tergelam ngn dunia ciptaan sementara,adoi!!nauzubilahminzali nasib baik ada org sudi bimbing ak wee~~sapa??mom and dad tercinta ngok,i xmain lah boyfred2 nie haha,ingat ada kawan ble kongsi suka duka,tpi aku dapat kawan "yg adoo" ada lah soranag dua tuh pown kadang2 jerk aku say "hye" tpi bersyukur lah,nasib baik ada kan allhamdulillah

Tiada ulasan: