Sabtu, 25 Disember 2010

Sebab utama aku tengok Sinetron

wah sebenarnya ak tidaklah berminat melihat atau melayan sinetron nie,bagi aku jalan cerita melarut2 story dia buat org sakit jiwa dan raga jerk melayan,tapi atas disbbkan berberapa faktor ngeh2 aku layan lah sinetron Cahaya sekarang nie tengah melatop kat prima wah2

Yang ini watak hero utama sinetron CAHAYA. Manis kan?Style ermm boleh tahan wink2.Tinggi pun tak berapa nak tinggi. Haha. Agak kurus. Very the remaja walaupun dia dalam kategori 30an ngeh, but I like his style. Senyuman bukan main manis. Sweet talker lagi. Suka mengusik lagi. Sengal-sengal sikit. Charming lagi. Appreciates music so much. And quite good in English lah. Perfect drum guy EH DREAM GUY.  Every girls suka lelaki macam ni, isn't them? Too good to be true,Okey serious, lelaki dekat gambar atas ini namanya Dude Harlino.


Beragama Islam, pegang salah satu watak dalam filem Ketika Cinta Bertasbih 2 dan Ketika Cinta Bertasbih Edisi Ramadhan sebagai Ustaz Ilyas dan sekarang nie tengah howt Dalam Mihrab Cinta watak y dipegang Shamsul Hadi,jadi botak sudah hoho sbb dia kena bawak watak narapidana, haha  Anyway, walau apa pun, Dude Harlino ini sememangnya manis :)
Ermm Bertrand_Antolin nie hero dalam Sinetron Bukan Diriku, berdarah Tionghoa dan Perancis,wahh dia nie seach kat google bermacam2 feil pic nya takut plak saya nk mengambilnya haha apap2 pown dia mmng ble bawak watak Ariel dalam Sinetron tuh,buat siapa2 y melihat ble jatuh cinta sama lakonan dia wahh tinggi,kacak ngehh2 puji lebih plak dah yew,haha xperk sekali sekala apa salah nya ye x?? Bertrand nie jugak penah belakon dalam Rahsia Pelangi wahh hero juga tpi xtaw plk nma dia,sekejap jerk pown sinetron tuh rasanya 11ep pecah TV aku bila dengar sinetron 11 ep selalunya beratus2 paling2 singkat pown 70 keatas hee=))

Tiada ulasan: