Khamis, 31 Mac 2011

masa yang akan datang

Pagi yang indah tak ada lah pagi sangat hehe,mmber saya selalu bertanya ehh nabel bila nk kawen??cehh tawlah usia makin meningkat,jgn ty soalan cam tuh ble x??kata saya dalam hati muahaha geler ke ak nk bercakap macam tuh kat depan kawan ak??ops!!kadang2 terlepas gak muhahaha sambil senyum saya akan berkata ala aku jerk korang bila lg??aku nie xderk pakwe mana lah ada org nak??kan cececece geli lak ak dengar jawapan yang aku berikan haha juz senyum insyaallah haha wahh jawapan y macam nie lah aku kasi baik x??ye saya taw saya baik xyah puji2 ekeke  

pes dalam hati sapalah xnak kawen,klu tanya org geler pown dia kata dia nk kawen,cuma akal jerk xderk ada otak tapi jem sapa nk kawen ngn diaorg kang xpasal2 org normal ble sewel kawen dengan org gila tuh,emmm

aku banyak kali tanya dlam hati,ye nk kawen rtpai dah bersediakah??haha adoi sHayang~masak pown xreti nak kawen ye nabel??ekeke dah org bertunang kita pown nk rasa jugak lumrah manusia ma...jgn cakapxderk sapa yang xnak kawen,tanya sepupu ak,cehh ramai y nk kawen tapi disbbkan jawapan xnak kasi org tawy dia gedik nak kawen dia berikan emmm lambat lg lah bla bla bla muahahha aku pown selalu ksi jawapan y mcm tuh ekekek tpi xkata LAMBAT LAGI,mak aku marah taw kang jadi andalusia woo xrela saya memegang title itu esh3 

"Org nak kau tak nak" sapaorg tuh sHayang??wooo alamak sHayang saya nk cari org yang ble bimbing saya bukan nk menjahanankan saya huhu,saya bukan xnak kenal dengan org cuma errrrr ntah lah saya dah kena banyak kali dah rasa serik plk dah nk kawan dengan org 

dosakah saya??
ewah ayat haha nk dia datang bergolek ko ingat ko tuh anak raja ke??ekekek bkn anak raja anak puteri pe saya nie opah saya raja muahaha ble plk kasi jawapan y mcm tuh ekeke xpasal ak kena kejar satu kg haha
nk jugak cam tuh klu datang betul jatuh depan ak ook per ekekeek arhh suda lah bnyak cikadak betul ...
  

Selasa, 29 Mac 2011

Ego kah aku??

This etri aku buat disebabkan aku teringatkan mber lama aku yang kat sekolah dulu2 tuh,ermm sapai sekarang aku xbertegur dengan dia disbbkan satu hal,ohhh one more thing klu ko terbaca kan kesah ko dalam blog aku nie,ak akan kata SUKA HATI aku lah nk tulis apa pow,dulu ko nak sangat kan aku ceter pasal ko dalam blog nie kan sekarang tercapailah niat ko nk aku ceritakan ye cik F bkn nma sebenar huh~~disebabkan anda perasan yang saya telah mengata anda didalam wall saya,saya telah diserang dengan TAMPA rasa bersalahnya,ohhh ko ingat ko sorang jerk ka yang boleh maki2 kutuk2 jaja2 ceter aku ya??ehhh ko salah org lah,ingt ko cantik sangat ka ak nk kutuk ko dalam wall aku tuh,TERASA apahal makcik??


aku bukan nk bercerita pasal ko,disini ak nk kasi taw aku bukan benci ko tapi aku meluat tgok perangai ko yang over mengelitis tuh,ak sbg kawan ko amat2 lah malu ye,aku malas nk tegur sbb nnty wat muka sentap bagai kan,tpi klu tak ditegur begini lah jadinya kan,emmm ntah lah,aku pun hairan lah kenapa lah ko boleh perasankan diri ko kat situ huh dengan tampa segan dan silu ko sent msg kat aku,perhh menyirap betul dapat msg yang ntah pape isi kandungan tuh,poyo geler tuh yang ak bole kata cehh macam lah ak hadap sangat nk kawan dengan ko kan..


dari zaman sekolah lagi ak menyampah sangat degan ko,taw sbb apa sbb ko nie baget cantik ko ingat ko tuh baik sangat ka??tolong lah dah lah selfish ingat diri sendiri aja,org len yang berhempas pulas ko dapat nama wahhh aku nie kira mengutuk ko lah yew dalam blog nie hahaha nk sangat aku kutuk ko hambekkk!!


aku xtaw cerita disebalik apa y ko cakap dekat EN spack tuh sampai dia xnak kawan dengan aku,ala klu nk diikutkan banyak ko wat aku diam sbb apa sbb ak menyampah nk tegur ko,ko taw??kompem xtaw punya ala aku pown xhairan lah,tpi aku sedih apa motif ko nk rosakkn hubungan aku dengan EN spack tuh??ak xtaw lah antara ko dan KAKAK kesayangan ko y mulut sama level dengan logi busuk tuh cakap apa tuh aku xmao taw,y aku taw adalah ko lah dalang disebalik suma nie,kenapa ko sakit hati sangat bila ka kenal dengan org len??aku xpenah kacau ko dan life ko ngn balak kesayangn ko tuh nk jentik pown xpenah kenapa kacau hidup aku??


ko cakap ko sayang aku???perhhh berbulu telinga aku ko taw KAWAN BAIK DUNIA AKHIRAT konon xpayah ucapkan perkataan tuh klu ko xtaw apa makna disebalik perkataan tuh aku jijik dengan ko,taw jijik geli lah dengan perangai pelastik sampah ko tuh,aduhh 


"kawan baik" nie lah y selalu teman ko pergi date sama pakwe ko y kering tuh
"kawan baik" nie lah y selalu teman ko pergi CC setiap kali ko nk un9 nk ngorat pkwe ko tuh
"kawan baik" nie lah y selalu kena teman ko pergi mana2 sampai ak kena marah dengan mak ak sendiri dia    
                     kata aku nie barua ko..
"kawan baik" nie lah y kehulur kehilir sbb ko 
"kawan baik" nie lah y selalu dengar masalah ko
"kawan baik" nie lah y jadi pemandu arah ko
"kawan baik" nie lah y emmm aku malas nk tulis lebih2 kang kata aku nie "ko nie apa y ko xpuas hati suma   
                     tulis kat blog ko tuh bla bla bla"


hello~cermin lah diri ko tuh sebelum berkata2 ye xpown tengok keadaan sekeliling sebelum berkata2 pigidahhh

Selasa, 22 Mac 2011

bercampur baur macam rojak

2 3 hari ini mmeng agak kelam kabut sedikit ndak taw mengapa apa kah dan sbb apa terjadinya benda2 yang macam nie,saya dihantui owhh my prada dihantui tuh hahaha saya dihantui dengan perasan bersalah teramat2 dengan semua orang disekeliling saya hai xtaw nk gambarkan bagaimana rupa perasaan tu sunggu menyeksakan zahir dan batin kuh,ditambah dengan usiakuh y makin bertambah haha adoi semua mmber kuh sudah meninggalkan title awek org suma dah mengapai satu title y so sweet bagi aku tunangan org gitu tpi saya awek org pon belum pegang lagi haha adoi saya xtaw apa~kadang timbul rasa jelez dihati tgok muka org bahagia kan hee adoi sedikit saja lah mak saya kata sabar lah jangan demard sangat ye ekekeke mak saya mmng suka membaca pemikiran saya wook apa2 pown disini saya ucapkan selamat BERTUNANG pada mmber2 saya y sudah mencapai satu tahap yang agak kukuh kowt hee <3<3 semoga berkekalan ke anak cucu cicit amin ya roballalamin 

Jumaat, 18 Mac 2011

Meroyan korea melanda

wow cerita korea yang aku update nie dah lama pown siar kat 8tv,alamak sah2 lah aku terlepas kat 8tv tuh sejak2 dah pakai astro nie haha haram kejadah nk tekan 708 setiap pukul 8.30mlm klu dulu perhhh sah2 aku dah wat temu janji haha,now aku nk becerita pasal drama nie alamak aish!!apasal lah ak terlepas tayangan pertama dia kat 8tv itu lah gohpenya bila org belagak xmoh tekan chanel biasa elelele,OH! MY LADY bikin aku cair tgok hero dia sypa??ala xkn xushar kowt apa daa hero hensem pown xtaw,ermm tayangan dia kat animax so aku kena lah bertemujanji setiap pukul 8 hari jumaat seminggu sekali alahai lemah gemalai betul lah xperk ku gagahkan juga lah demi abg hensem wahh abg taw ekeke,kat bawah nie merupakan gandingan hero dan heroin so sweet <3 

 omo!!kacak x??haha nie mcm official pic jerk xperk kat bawah ada lg pic wat ak cair bair ngn hero nie haha ble plk termimpi2 jadi boyfriend ak wohaaa


 udah2 lah kang cair cam air pulak klu ak letak bnyak2 pic mmt kacak nie haha,CHOI SI WON ahli super junior sory sory wakaka ble plk sory sory kat sini wee oppa saranghae <3<3

Rabu, 16 Mac 2011

Princess Prosecutor

Huh lama xupdate blog nie hee alamaklum lah xderk benda nak cerita kan xderk lah nk updatenya pun,ermm 2 3 hari ni saya dilanda demam nk google pasal drama korea y hangat ditayangkan di animax pada pukul 8mlm setiap hari rabu huh!!hensem sangat kowt hero dia haha sbb tuh rajin bebenor nk google hee mula2 dia ditayangkan aku lah org pertama malas nk tgok drama tuh tpi entah kenapa 2 3 minggu lepas aku tertekan remote astro dengan pantasnya jari ku menekan butang 715 ermm boleh tahan juga jalan ceritanya seronok pun ya haha heroin dia ermm bole tahan jugak perangai sengalnya haha dlam cerita tuh lah.


Yang paling menarik adalah hero serius ku katakan aku lebih tetarik dengan hero no2 dari y hero utama dak taw mengapa itu boleh belaku pada saya haha,mungin disbbkan sifat berdikari dia y membesarkan anak perempuan tmpa bibingan dari seorang isteri dalam drama nie dia sudah pun kematian isteri huhu sangat lah sadis hidup dia tmpa isteri tercinta dan ini boleh jadi juga slah satu sebb mengapa kenapa dan sebb apa aku lebih minat hero ke2 dari y utama haha


HAN JUNG SOO anda mmng super beb kenara bisa membuat saya fall in love dengan anda dalam drama jerk lah,in real xmoh ak sbb hang dah khawen wuuuu hahaha