Ahad, 3 April 2011

Akademi Fantasia 9



Semalam aku TERpaksa menjegangkn biji mta aku nk tgok konsert tirai nie waaaa,haha semangat tul lah ekeke ayah aku marah pown aku wat derk selamber badak jerk,emm mengikut apa y aku google AF9 musim terakhir so pas nie xderk lah demam AF dah


review aku tentang smlm ohh pengacara dia sapa xkenal kompem lah banyak drama y dibuat oleh aznil hj nawawi nie sbb aku nie ada astro time af7 nk habis ehh silap dah taw juara af7 baru aku ada astro y dipasang SDN BHD ekeke nak harap ayah aku haram nk pasang aku gak memberani kan diri mengCALL astro tuh suruh wat pemasangan 


AF1 aku juz taw juara dia jerk sbb mmber ak sibuk dok becerita pasal AF almaklumlah aku nie mana ada astro time tuh,so dengar jerk lah haha


AF2 sama jugak y ak tahu oren warna kegemaran salah satu pelajar,pen kelas ak kemaruk tul ngn oren waktu tuh haha mmber aku lak sibuk ikat kee kat tangan alahai aku diam dan sambil tersenyum apa kejadah lah diaorg nie seko2 saiko haha,nak2 plk sekolah ak ada terlibat dengan pengembaraan CINTA FOTOKOPI kan haha so dari situ aku kenal lah pelajar2 AF1 dan AF2 nie abis kecoh sekolah aku ngn2 ak overdose nk tgok muka adam depan muahaha=D sanggup poteng kelas tuh wah haha


AF3 haha hadoi sHayang xleh bla y aku taw ada budak botak dalam tuh sangat lah low profile,time nie kawan2 aku xderk lah overdose sangat sbb diaorg kata mawi xhensem TAPI sepupu ak perhhhh fanatik geler ngn mawi nie ekekek sanggup kena kebulur tgok diary wah wah kitaorg sibuk kenyangkan perut dia sanggup kebulur nk tgok esh3


AF4 amik tawlah sikit2 ekeke sbb aku minat faizal hahaha walupown xderk astro kat uma disbbkan kawan2 ak exited ngn AF ak pown tumpang sekaki lepastu tuh ada mmber aku y prihatin kan hahah amik sign dari juara AF4 wahhh kembang kipis i taw sampai skunk aku simpan walaupun dia dah tergelam dibawah arus tsunami esh3


AF5 ahaha nie xleh bla kawan2 ak siap nkl boikot lg sbb ada minah gedik dalam tuh mila alih2 hahaha hadoi  ketawa lg muahahah dia lah juara AF5 ekekeke tergelak2 aku baca majalah aksi waktu tuh wakaka


AF6 aku xlayan lah tapi aku tgok konsert ulangan dia kat ria ala waktu diaorg nk siar AF8,astro prihatin siar suma konsert AF1 sampai AF7 so aktgok dari sana jerk stacy mmng super beb lah,aku dengar lg dia mula2 nth pape lah lgu dia nie sedap lg lagu nubhan muahaha ak minat kat nubhan waktu tuh ekeke


AF7 ala dah habis baru krew2 astro datang pasang astro kat uma aku ceh kuang asam gelugur tul lah so aku tgok konsert ulangan lah tpi ak xlayan lah suma pelajar kat situ hampeh xminat tul ariel gak chomel akim selenga tul sbb waktu tuh aku tgok KDA 1 nth pape le cehh konsert akhir ULANGAN jerk ak tgok muahaha  okk lah juara dia hafiz haha


AF8 haha adoi nie lah AF y ak tgok full ep full diary muahahaha bangga sekejup sbb astro dah sedia terpasang kat uma aku,setiap hari aku dok terpacak depan tv kul 7.30 diary tuh muahaha nk tgok iwan cehh iwan mula2 jerk lah aku minat dia,shahir mula2 start pengenalan pelajar aku dah minat tapi sore dia kat tirai mengtengelam kan beliau lah tapi aku setia taw still lg tercari2 shahir waktu dalam diary muahaha sweet tul dia tuh walupown dia xpotong rambut muahaha serabai geler esh3 xtawle teman nk kabokat situ ble napak pelajar konsisten adira wahh very2 the lantang suara dia minat dia jugak ak minat daus shahir adira iwan xminat dah sbb dia wat scndal ngn nad ewww nyampah aku-nada jelez- haha   


AF9 emm xtaw nak cakap sbb kat sini ble napak AZRI,NERA,ERUL berpontisi besar tpi kena tgok diary lah hehe sbb nk tgok perangai diaorg haha erul???emmm no komen sangat lah sbb dia bawak gerne Kpop ak rasa ramai gulz y minat kat dia..azri hahaha ak miant dai chomel le muahaha nera haha lg sweet nntykan saja di diary juz wait n see =D

Tiada ulasan: