Isnin, 18 April 2011

hati kuh gundah gulana

Petang tadi seperti biasa le aku dan kawan baik ak pergi ke SP wahh kali nie bukan sbb nk tgok muka ane syaz conner tuh sbb dipanggil interview oleh klinik y kitaorg dok apply 2 3 minggu hari tu,aku sendiri pown tak amik kesah dengan nama klinik tu waktu apply haha selamber badak betul lah aku nie apply kohje tapi xperasan pown nama kliknik tuh,yang aku tahu klinik tuh sebelah BSN hoho tuh jerk aku boleh tangkap sebb kitaorg main serang jerk klinik tuh dapat ke x belakang ceter disaat boring2 tahap dewa dok melanggut tuh ada gak pekdahnya apply kohje nurse tuh kuikui aku pown apply le dengan mmber kuh TERsHayang tuh alih2 hari nie interview ak dapat call aku sorang jerk y dapat huhu mmber saya xdapat kohje tuh,wuhuhuhu skunk nie aku punya perasaan xtawle nk kata hppy or xalmklum lah dah 2tahun ak jadi penganggur terhormat kat rumah nie tulung mak terCHINTA saya sidai baju,angkat baju,tolong potong bawang dan swaktu dengannya  "lipat kain" ohh saya xbuat kohje tuh kira dah sebatilah tup2 dapat wahh rezeki taw,sekarng nie dalam hati saya cuma masalah solat emm tengok tmpat wahh ko klinik india tuh tang mana ada tmpat solat??alamak!! perhhh nak xnak aku kena menapak lah p masjid kat belakang tu,ya ALLAH engkau berikan  lah sebijik moto untuk aku senang nk berulang alik p masjid y agak2 JAUH tuh bagi aku le sbb selalu ak p sana  naik moto,hee amin2 bnyak2 sekarang nie aku kena kohje baik2 nak kasi kat mak aku wink3 dahh ada cita2 taw saya haha kohje pown tak lg nie nk berangan lebih2 plk yayayaya esk aku dah start kul 8.30 pagi ak nk p date ngn abg driver bas y ntah pape tuh lg agak2 7.50pagi le ak berkejaran nk kejar bas emmm harap2 esok xada apa2 melanda pada aku setelah 2tahun xkohje kan ekeke apapapa ble jadi pada insan yang lemah nie 

Tiada ulasan: