Isnin, 4 April 2011

ohh Shahir my baby bala bala

Hahaha bersorak2 aku smlm shahir menang muahaha emm tapi kecewa sikit sbb dia xmenang Bintang Paling Popular haha apapa pown aku mmng dah jangka shahir menang Artis Baru Lelaki Popular ekeke keep it up ya sayang ceh sayang taw hehe cuma smlm aish tak tidur malam aku sbb kemera man p fokus muka RCW waktu shahir amik trofi cehh dan2 taw xsukew klu fokus muka adira aku ble maapkan jugak sbb adira pown ak minat muahha nie RCW alahai xtaw le nk kabo dah,sabar jerk lah ye,apa2 pown sayang kamu laju-laju lah RCW tolak tepi,lah kat sini muka dia nk amik trofi,klu ada RCW mmng ak gam terus ngn gam ufu madam J tuh haha ganas x??klu si FS nie hulur tangan sumpah xdek mknanye ak nk layan drama ko dah haha selama nie ko tgok ke drma dia bell??"errrr no komen mana u taw nie??"wakaka








credit by BUDIEY.COM  dan HAFIZ CUTECARRY MUSTAPHA kang ak x tulis mmpus ak kena saman mklum lah suma skunk saman2 bagai haha

Tiada ulasan: