Khamis, 21 April 2011

pertama kali setelah 2tahun

Uishh 2 tahun membela lemak haha start kohje dah lenguh2 badan dibuatnya,hari pertama aku start dengan jayanya tpi tak berapa mesra lah dengan staf kat sini,hari pertama saja hari kedua perhhh gelak sakan dan aku mula membiasakan tangan dan kaki untuk cari ubat dan kerja2 seprti biasa hope dapat lah berterusan sampai bila2 aku malas nak menadah telinga dengar org yang kunun2 nya amik berat lah pasal diri aku nie "bila nk kohje bla bla bla ?!?!" huh aku kohje pown setelah mak aku dan ayah aku beri dorongan sampai bila nk mengharapkan alaun bulan2 tuh ye mak aku dan ayah aku mmg xkesah dengan jawatan yang aku pegang nie org2 le nk kata diaorg terlalu amik berat pown x dalam erti kata lain SIBUK le ha hambek ko senang jerk ak kata huishh blog aku kan wakakak =D gaji kat sini kena bincang ngn doc so aku xsempat nk jumpa doc lg ceter pasal gaji nie kan alamak ai haha xperk le redha jerk lah aku kohje pown sbb nk tolong mak ayah aku dan adik2 ak tambah mana2 yang patut wee wahh pandai dah bell nie ya wakaka well u know me kan =D etri next aku akan cerita serba serbi perangai staf kat sini ya skunk nie kena bla sbb ak curik2 un9 nie jerk pown sbb staf 2org p beli makanan kang napak aku update blog nie mulut cam mak nenek sibuk dok ushar2 haha sekian

Tiada ulasan: