Khamis, 19 Mei 2011

DIA bakal TUNANGAN org

Petang2 nie balik2 dari klinik terus bkak lappy,perasaan bercampur baur YA bercampur baur sedih ya sangat sedih huh!!mmt y selama nie ak dok ushar bakal tunang org sapa y xsedih uwaaa menci2 xsukew2 nk nagis guling2 golek2 lompat2 hukhuk (lompat2 apa motif ko nk lompat2 bell??bkn dia datang minang ko!)OKEh sya berimange y melampau maapkan saya balik pada tajuk etri yang aku tulis tuh huh!!sedih beb aku dok ushar sebulan tuh dari aku start kerja kat klinik sampai aku dah genap sebulan ayoyo penat aku tapi xperk lah xkan aku nk melompat2 kat tepi tuh kowt xkasi dia tunang ngn awek dia kan,aku baru bape hari tegur2 dia emm dapt berita y hampir wat aku pengsan kat syaz curry house tuh nasib baik tak pengsan klu tak naya saja kehkeh sekali lagi bell propa ekeke,

Dan start dari situ aku masukan slow2  dalam diri aku yang aku tak boleh sangat nak melayan mmt tuh ya!!eshh nasib baik aku dah taw awal2 klu tak naya jerk suma nie tuh lah bell jangan mudah sangat fall in love ishh kan susah nak set balik,setiap kali negok kat luar klinik BAKAL TUNANG ORG tuh bell jangan nk ushar lama2 huh!!slow2 aku pusing kepala aku emm payah2 

YA ALLAH engkau kuatkan hati aku untuk menempuh dugaan yang telah engkau berikan pada hamba mu ini,hamba mu terlalu lemah untuk mengharungi dugaan yang engkau berikan pada ku permudahkan lah semua urusan ku ini hamba mu memohon AMEEEN

Tiada ulasan: