Khamis, 5 Mei 2011

hati kuh TERUSIK

ya hari nie merupakan cabaran yang agak besar untuk saya hahaha kenapa??sbb setelah dapat gaji first dalam bape hari nie saya dengan selamber badak nya mengSOUND stf y lebih senior dari saya senior sbb kohje lama umur baru 19 ceh kahkah sekali lagi bell telah melanggar line yang telah ditetapkan wahh jahat taw mulut ko nie bell 

sapa suruh buat perangai inagt semendang jerk aku nk cover ko xderk mknanya,dah lah suruh ak summit invoice dah bape bulan da x summit bengkek jerk aku tapi wat jugak lah kan hari nie sesedap rasa nk marah aku sbb ak  typo wat doc tuh hakelele agak2 lah nk sound2 aku pown bnda ak dah wat,dengan rela hati ak menaip bnda2 tuh pastu nk arah2 bagai mmng starght to the poind ak bantai ko !! jgn macam2 dengan aku ya

kejadian NO2  perhh i jumpa exBF i y first lah kat syaz curry house walawey semakin SELEKEH lah nasib baik ak punya felling dah xdek kat dia suka hati ko lah labu ada aku kesah ko joget lambak depan aku pown aku xhairan da len lah dulu..

~jogget lambak??apa kejadahnya joget lambak beb??ak hentam saja lah nk kasik real~

saya rasa dia punya hidup semakin ook kowt walaupown dia tidak menegur saya.

~klu dia tegur ko bell agak2 tersebul air limau y ko minum tuh haha hadoi sHayang ~
                                       kompem TERsebul lah

apa2 pown semoga dia berbahagia dengan insan TERchinta cewah TERchinta taw haha 

saya pown sedang mencari kebahagian saya xmoh lah ingt kesah lalu y sadis2 tuh perhhhh ekekeke tpi satu jerk nk kata akmal saya miss a lot sangat kat awak taw sbb apa??





























sebb awk lah sy takot nk mempunyai hubungan serius dengan LELAKI luka yang awak tinggalkan cukup dalam taw,sekarang nie masih on the round  nk pulih,belem sepenuhnya pown nk pulih wawawa  

2 ulasan:

Muhaimin Hassim berkata...

hmm, diary ni.. kena follow.. hehe;D

bella azman berkata...

haha disaat kebosanan melanda merepek meraban lah akk ekeke