Khamis, 9 Jun 2011

JEJAKA idaman

Perhhhh apa punya tajuk etri aku buat nie,haha sungguh tidak boleh bla haha,dah bape hari xupdate dah meroyan pasal jejaka idaman nie pulek  hadoi sHyang!!okk first saja aku tulis tajuk etri ni sbb hari ni aku ada luch dengan jejaka idaman..aku dah start tersengeh2 dah nie ook etri nie telah diperam selama sehari aku keluar semalam bkn hari ni,hari nie kena cancel sbb dia cakap terlalu awal untuk dia keluar lunch aku dah kata dah semalam dalam kereta dia "are u sure nk lunch with me?"aku tanya dengan riak muka kucing dalam filem shark tuh le kahkah dia pulak balas bersungguh "yeahh baby!!why u dont belive me ka??" errr sekarang ni aku dah dapat jawapan dia memeh dok belive pung !!apa kejadahnya nk lunch pukul 12.30 tengah hari alih2 aku jugek sorang2 balik naik bas adoi rasa nk p sekeh2 jerk kepala mamat nie geram siut!!salah aku jugek nk menyalakn org jek kerja ko kan bell haha well u know me kan menyalahkan orang no1 =D dah berpeluh2 balik plus2 pulak mama dengan ayah tak ada kat rumah hadoi~berangin betul,

kejap2 mengapa kah etri aku bertajuk jejaka idaman??ewah2 bkn jejaka idaman aku lah hishhh kome nie jejaka idaman staf klinik aku saja,aku keluar ngn lunch dengan dia kalau xtelan air liur 2 3 kali tak sahh huishhh semangat haha "macam ganas jerk bunyinya kan?? propa saja" huh!!sekali lagi ertri ini diperam pemalas geler nk habiskan etri kali ni,emm dia ni aku payah sikit nak becerita kali berlainan kefahaman,dan mungkin ada pertembungan budaya sedikit uit bell ko cakap macam ko kenal dengan mat eropah saja kan!well propa saja haha"yah!!xderk lah pertembungan budaya sangat dia faham aku punya agama dan aku pun faham dia punya rutin kebebasan yang dia ikuti,dan TERpaksa buat2 faham kang kalau aku kata xfaham dia kata aku ni old school makok tingkat betul !! aisehh bell kau rapat sangat ngn mmat nie kau memang tempah nama nk kena baling asid !!ohhh tidak yay!!juz member xsalah kan,


kesimpulannya aku pun xberapa nk faham sangat ertri kali ni sbb diperam telalu lama aku pun dah lupa apa yang aku tulis haha jadi janji aku post suda dari aku tengok draf saja kan ekeke
                          

Tiada ulasan: