Sabtu, 25 Jun 2011

Tekanan darah NAIK!

Ewahh apasal tajuk etri kali ni agak melampau ye bell??ahaaaa ohh man yes kena melampau sekali sekala kan dan aku rasa tak salah pun aku punya blog y baca pun followers aku muahaha sekali lagi bell mengperasankan dirinya =_=" ecece now aku nak becerita pasal semalam erkk nak cerita ka?haaa apapa tak ada pun y belaku cuma tekanan darah aku memuncak naik sampai pening jugak lah aku dibuatnya dan TERpaksa telan paracetamol 650 perhh senang ceter penadol lah hokala sejak2 kerja klinik ni suma ubat aku sebut secara "santafik" ehh betul ka aku eja perkataan tuh?arhh lantak la LOL! perhh kenapa tekanan darah memuncak ni semua pasal hamba allah yang aku boleh kata pehh mau saja aku cucuk biji mata dia yang shine2 tuh haha buatnya edak jugak sekali lagi LOL! arhhhh demm kenapa lah kegatalan kau memucak hari tuh??aku baru nk test market kat kau semalam sekali kau buat aku tersepit dan menyebabkan aku punya tekanan darah memuncak2 macam dah boleh kena stork dibuatnya huh!sakit pinggang aku masih tak habis lagi ni kau tau!!ni semua pasal kau tau!!huh!tak nak dah naik kereta sport tuh rela naik Mercedes Benz E200 =((

PERHH tak boleh bla nk naik mercedes ye bell geler kau demand tahap dewa PERASAN woha!seyes aku rasa cam nk p pelangkung je,nk pergi oder food fast je,sekali hambek kau!terpaku sebentar aku didepan gerai durian pasar malam yang baru nak pasang kaki khemah tuh halamak hai nak tak nak kena pulakb uat muka "bangga" kejap ye lah kang aku buat muka y macam mintak penompor dok pot pet dalam kereta bebulu suda telinga saya nanti,first yang keluar "you look so nice when u dresup like this!? omo aku yang nk buat muka kucing chomel tuh bole?muahah tampo nak?ookeh tamoh =D haha suka tengok baju melayu,OPSSS!!aku taip baju melalyu ke?haaa aku tak salah dengar ye kompem perkataan tuh mmng keluar dari mulut dia,aku dah senyum kambing da depan dia kahkah hadoi BAJU MELAYU dia kata aku dok ayu2 dan cantik2 ni perasan pulak daa=') aku dengan muka suci kata lah baju kurung sHayang bukan melayu hehe sambil gelak sopan terus ehh ye ka??muahaha ye lah ak dalam hati dah TERgolek gelantang ketawa,depan dia aku cover2 udah biasa lah bukan org melayu mmng cam tuh KOWT ahkz

gelak punya gelak,aku agak lah dia kompem tencion ngn aku kowt yela dari tadi dok seyum2 sengeh sorang2 kan kompem lah tekan pedal minyak mau tercabut jantung saya y chomel hampir2 le TERkeluar bapaks lah tau lah keta cantek jgn lah dera aku sebegitu rupa dia bkn ndak tahu saye mmng sensetip sikit kereta laju2 kala y tak hengat nk berhenti kat trafik light dan buat pertama kalinya aku rasa KFC tuh sangat lah dekat perhhh ulala turun dari kereta bebakul2 sumpah seranah aku baling kat dia  chait!!sungguh kurang asam gelugur sampai aku kena cekik penadol 2 biji =_=' 


moral of the story:haa jgn suka suki senyum kambing ngn org taw,huh!"apa pown tak buleh "mujur KFC dia banja waaa curlass tau tengah tersepit ni ada gak nolong kan muahaha =D

Tiada ulasan: