Sabtu, 2 Julai 2011

LELAKI buat kilang tebu tepi mulut

Arhhhhhh banyak lama tak update blog aku yang bersawang dah gohpe rumah tak berpenghuni sudah aishhh berdebu jangan kata tebal akibatnya aku kena buat gotong royong malam ni,ayah aku sudah potong line internet wuuuuu =(( bil handphone adik aku kasi melambung 2 3 kali ganda daripada biasa semua gara game di facebook huh!!mau saja aku bakoo facebook tuh gara2 game mark zuckerberg aku nak p bius itu mamat cettt! dah aku kena bagetkan gaji aku untuk membeli itu makluk tuhan yang paling suka menguji kesabaran beta BERUKBAND cait!!hadoi wahh sedar tak sedar satu perenggan aku membebel ya ekeke almaklum lah lama tak mengupdate hoho ookeh balik pada tajuk etri membebel bukan sapa dengar pun haiya bell2

sepatutnya tajuk etri ini berbunyi lelaki suka tanam tebu di bibir2 mereka halamak aii bila masa pulak aku pandai bersastra2 bagai ni,ini suma gara2 en lelaki yang aku kenal sejak 2 3 menjak ni,hamboi~ayat kalau lah aku umur 17 ke 16 tahun ehh kejap apsal terbalik aku tulis nie arhh suka hati lah janji faham kan wee=D ookeh sambung balik kemungkinan besar akan cair macam kutub selatan dan kutub utara cair amat tinggi ya aishhh nasib baik lah aku dah menjangkau umur 20 kan ni pun xderk le cair sangat haha taik kucing lah tak cair,tipu aku kata aku tak cair cair jugak lah tapi kembali beku sbb aku duduk kawasan yang agak dingin dan sepoi2 bahasa gitu kan sbb itu tak lut ini kata2 maja manis bagai cehh kembali perasan ye bell hakhak

hadoi der tengok tempat lah u nak mengayat bulan setember u got marrige u know still lagi nak main kata2 manis manja bak gula2 kapas tuh ke??halamak aii nasib baik aku ni agak pandai mengayat kahkah perasan lagi halamak aii!haha payah betul la ehhh suka hati jiwa raga aku le =DD 

cehh etri telah diperam selama sehari seperti yang aku kata line internet dirumah sudah dipotong kan so aku kena bukak kat klinik nasib baik lah doc saya keluar hari nie,dan aku akn cuba habiskan etri ini dengan pantasnya harap2 sempat lah aku habiskan kalau tak jadi asam keping lah etri aku hoho,ookehh melalut2 tak habis2 terus ke topik asal yaeh!!apesal aku selalu jadi magsa keadaan ye??banyak-banyak lelaki yang aku jumpa semua lah bermulut manis,tak ada pulak mulut macam puaka kan cett aku dah jumpa lelaki mulut macam puaka tuh sungguh tiada perasaan kalau mengutuk aku =_=" rasa nak pergi tampa-tampa saja muka dia,ehh bell banyak cikadak la jumpa mulut manis kau marah,jumpa mulut macam puaka kau mengamuk itu lah manusia tak ada rasa puas hati sekali lagi terkena batang hidung haiyo~ so sekarang ni satu soalan yang bermain dalam kepala hotak aku,"adakah anda masih hendak melayan jejaka bermulut manis itu?" ye saya pun tak tahu haha kalau tak layan tak best pulak dah tak ada teman aku nk TERgelak,TERkekek =_= halamak banyak pulak alasan aku ni haha yah lah masih ada beberapa bulan je anything can happen =P "kahkah mula lah gelak kakak angkat ko tuh kan like pontianak suhaimi babe udoh bunyinye,macam jahat je bunyi nye bell hakhak tak adalah ingat aku ni jahat sangat ke ? sebenarnya saya tak jahat NAKAL saja HA HA HA

Tiada ulasan: