Sabtu, 6 Ogos 2011

mengharap sesuatu yang bukan MILIK kita~

Tajuk etri aku kali ini agak menyedihkan kan?ye kalau tak sedih buat2 lah sedih,aku tengah frust tertonggeng2 ni,nth kenapa dari pagi tadi aku dok teringat kata2 yang perhh menusuk kolbu ni,tambah2 plk hujan2 nie berkumandang pulak lagu HATI YANG KAU SAKITI ewah mmng lah makan dalam aku petang-petang ni uhwaaaaaa god!!!i miss him so much =( macam ni lah perasaan aku sekarang kenapa ehh benda2 ni jadi macam ni kat aku?adakah ujian ?or bala?ohh tidak mintak simpang lah aku dah xsanggup nak harungi benda2 ni lagi dah tak kuat dulu aku tengok mereka bergandigan jalan bersama (sekarang mereka dah clash haha nie ceter zaman sekolah! )sekarang situasi len tapi yang bakal menjadi benda yang sama pada aku tapi kali ni lagi teruk kena tengok wedding of the year pulak dah uwaaaaaaa (ni ceter sekarang!)halamak kuat ke aku nak harungi?tabah ke hati aku nak melihat semua tuh??tenang ke kehidupana aku selepas ni??mampu ke aku nak berlakon tenang didepan mereka yang sering memehati gerak geri aku?? ya tuhan kuatkan hati aku nak harungi dugaan dan ujian yang kau letakkan pada ku ya tuhan tabahkan diri aku dan ringgankan beban yang menghantui aku pada saat ini ya tuhan sesungguhnya aku sangat lemah nak harunginya sorang2 =(

Tiada ulasan: