Sabtu, 8 Oktober 2011

Jauh disudut hati saya

yaya huh!last etri bila ehh dah berzaman aku rasa aku tak update,macam2 hal datang menimpa aku dalam 2 3 bulan nie,sbb tuh hilangkan diri sekejap,masalah masalah memang dah tak boleh lari dari aku agaknya dari satu-satu datang jumpa aku,tak cukup satu datang double2 tuh,dan bila dia datang double sah2 lah aku hamba y lemah lagi tak berkemampuan nie jatuh terduduk dan menangis teresak2 di lantai,nagis dalam bilik mandi pun ye jugak haha aishh aku ni!aku menaip etri nie tetiba teringatkan kisah lalu kisah y menyebabkan ak jadi the strong girl well tak adalah lah strong sangat kan macam mana nk pulihkan hati y sedang luka dan kritikal apabila dikhinanti dengan sapa malas pulak ak nak mention kan cukup lah aku kata orang disekeliling aku,sakit??ye mmng sakit sakit teramat2 sakit,sapa kata aku ni tak ada masalah hye heloo aku ada macam2 masalah dari diri hati well buat masa sekarang hati aku lah yang parah heehe tapi napak cam what the hey kan ada masalah ke tak ada masalah ke ak macam ni jugak muahaha,entah lah mungkin aku ni bukan jenis yang suka nk tunjukkan rection muka mara kat depan orang yg aku n tengah mara aku pikir dari aku dok memikirkan macam mana aku nak buat rection muka mara baik aku do pikir macam mana lah ak nk hadapi hari2 yang mendatang dengan tabah ye x??

Tiada ulasan: