Jumaat, 2 Disember 2011

perigi memang TAK PATUT carik timba

See aku rasa pepatah melayu yang aku gubah 2 3 menjak nie kena pakai balik la,mana ada perigi p carik timba,kalau ada pun kejap je kompem timba tuh tak jumpa dah perigi sbb dah dibawak larik oleh melaun2 yang tak berhati perut tak reti2 p letak balik timba tuh kat perigi eshhh senang cerita tau amik tapi tak reti letak balik so sama lah konsep melaun tuh damm!T_T maka tinggal lah perigi tuh terkontang-kanting kan sangat sadis kalau nak tau aku lah perigi yang tinggal terkontang kanting tuh ohmaigot mengaku dow ye lah better jujur lah kan see aku memang dah kena sumpahan dah kut lagi aku kejar lagi jauh dia belari so better aku dok diam2 je



To be honest tak adanya kedudukan aku dengan dia macam nie aku kat belakang jeling dia mcm that boy tuh le ohhhh sadis again T_T,memang lah banyak blog yang aku review banyak yang sokong tindakan perigi p carik timba dan bnayak pula ohh okehh~ so terpulang pada kesungguhan perigi itu sendiri lah sbb bagi aku lah jujur lah aku memang bercita2 nak jadi perigi yang tak kenal erti penat tuh =) but i m not to strong girl yes!! cepat lah sangat mengalah macam terhegeh2 plk why ha?tinggi sangat ka EGO aku ni?bukan apa aku yang tak nak dichop desperedo agak kasar disitu ohhh cukup lah zaman jahiliah aku dulu suka beno kejar perigi yang xsudi nak kat aku nie ohhhh macam dah tak rela lah nak hadapinya lagi ;(( 

"aku terima kalau kau tak nak kawan dengan aku dah,aku tak rugi pun cuma aku TERKILAN saja tapi tak apa akan ku pujuk hati ni supaya tidak terlalu berharap dengan kau lagi,aku dah biasa lalu benda ni,even yang paling teruk pun aku pernah lalu kan so aku rasa tak ada masalah kalau aku nak lalu benda ini again!sedihnya hati aku hanya tuhan je yang tahu tapi nak buat macam mana nak tak nak aku kena hadapi benda nie,kadang aku penat nak hadapi benda ni sungguh aku letih tak larat nak ajar hati aku yang mudah sangat terusik dengan kata-kata manis bak gula-gula itutapi nak buat macam mana nak bunuh hati ni?wow tak ada lah kejam sangat sampai macam itu bunyinya kan,aku selalu aku ingatkan hati aku jangan mudah sangat cair tapi dia cair jugak pelik,so sekarang ni aku kena ajar hati aku jadi beku bila ada je lelaki yang nak teckle or whatever lah dia nak buatkan aku akan pekakkan hati je and i hope so aku akan kuat buat benda tuh well kadang-kadang aku kata lain aku buat well itu lah aku kan =_=   yang penting sekarang keluar lah dengan siapa aku nak keluar tak payah lah nak jaga hati sangat sbb diaorang2 tak penah nak jaga hati aku CUKUP letih aku nak jaga hati orang sekeliling ni so after that suka hati korang lah thats enough aku nak jaga semua benda !

Tiada ulasan: