Sabtu, 7 Januari 2012

Well azam tahun baru

Azam tahun baru wehuuuu malas nak kecoh2 lah ayat lempang nak??macam-macam dah jadi pada tahun 2011 yang lalu,seyes kadang aku pun tak sangka benda2 tuh jadi pada aku,cuma kekuatan yang aku perlukan ketika benda2 yang takpatut jadi pada diri aku terjadi haaa ayat aku ah tungang langang da,macam-macam perkara terjadi kut dan aku yakin pekara yang terjadi tuh semua mematangkan diri aku yang lemah nie,sedih pilu kecewa gembira bangga semua aku rasa,perkara yang paling sedih yaaa tak nak cerita lah sbb sakitnye hati masih berdarah2 kut but inside only diluar i must to be happy good lucky hati aku yang ditoreh dengan pisau dan disimbah asid sangat lah sakit tau,tapi apa yang aku boleh buat cuma berserah pada tuhan mohon DIA kuatkan hati aku yang amat rapuh ni,tabahkan diri untuk harungi benda2 ni yeahhhhh aku boleh menjerit sekarang yang aku berjaya lupakan dia,i always pray he happy with life and may god bless him forever..ye aku tau dose taw suka pada golongan yang macam tuh,so aku kena tamatkan segalaya apa yang aku penah create kenangan dengan dia just forget'it past is past we have to continue our life and yang lebih sesuai dan kata-kata nie amat sesuai dengan keadaan aku  if you like or not life must go on babe!past is past if anything happen just be it we have to smile always don't be sad because is not good in our life..and one more thing ‎"For last year's words belong to last year's language and next year's words await another voice. And to make an end is to make a beginning"



so sekarang ni sapa yang datang dekat aku,ak sambar je muahahaha bunyinya maca desprodo je muahahahaha;DDD

Tiada ulasan: